OM DANSE-KOMPAGNIET

FOR DANCERS BY DANCERS!

Hos danse-kompagniet.dk har vi forhandlingen af lækre dansesko, sneakers, sandaler, og dansestøvler fra kendte dansesko brands i et trendy look. Swayd & LeoDance Italy producerer dansesko i en super god kvalitet og med en skøn komfort. Alle vores dansesko og støvler er nemlig designet og testet af top professionelle dansere rundt omkring i verden! Det gør at vi er loyale og tro mod vores produkter. Du kan naturligvis derfor som danser også helt trygt shoppe dine nye dansesko og dansestøvler hos danse-kompagniet.dk.
Vi sælger også vores dansesko ude på forskellige danse events og i foreninger, som vi typisk bliver inviteret til, primært i Danmark, men også Tyskland og Sverige. Det er vi meget glade for! På den måde kommer vi nemlig helt tæt på danserne, ser dem på dansegulvet og hører ad den vej,  hvilket behov og ønsker de har. Vi har kunder fra mange forskellige dansestile bla. Salsa , Linedance, Zouk, linedance, Bachata og forskellige former for Swing dance.

Skulle du derfor mod forventning ikke finde det ønskede produkt på webshoppen kontakt os da gerne. Vi har ofte størrelser og farver med ude på events, og er derfor endnu ikke er nået i webshoppen!
 
 

VI ER SELV DANSERE!

Alt det kan I læse mere om øverst i menuen West Coast Swing . Her vil vi forsøge at være opdatere på alle vores West Coast Swing Aktiviteter .

Mvh.

Jan og Jette Pedersen, Emilievej 20, 9300 Sæby. Mobil 20764981. 

Scroll to Top
preloader