WCS Modern Swing Aalborg

Her kan du lære at danse West Coast Swing

WCS – Modern Swing Aalborg  startede i januar 2017 med henblik på at øge kendskabet til West Coast Swing i Danmark. Vi deltog i 2016 på vores først WCS Workshop i Norge og faldt pladask for denne super sjove swingform. Vi deltager fortsat  i flere både store og mindre events om året og får her undervisning af professionelle instruktører.

Vores formål med WCS Modern Swing Aalborg  er:

  • at få organiseret workshops samt skabe gode dansemiljøer med regelmæssig undervisning og social dans primært i Aalborg
  • inspirere andre dansere til at få kendskab til West Coast Swing
  • at opbygge fællesskaber og samarbejde på tværs af andre danseforeninger & danseskoler rundt om i landet.

I øjeblikker underviser vi på 2 niveauer i Aalborg, og har allerede etableret et godt samarbejde om små workshops på en danseskole i Aarhus. 

Tjek Bailatina co/ Sofie Bøye i Aarhus

Vi har et super godt samarbejde med udenlandske undervisere og Pro instruktører fra det meste af Europa i forbindelse med afholdelse af wcs workshops i Danmark. Og har fortsat gode kontakter i WCS miljøet uden for Danmark og har god sparring ift. hvordan undervisningen tilrettelægges. 

I finder vores  wcs undervisning og øvrige aktiviteter beskrevet nærmere  https://www.facebook.com/WcsModernSwingAalborg

Jette & Jan Pede

Scroll to Top
preloader