Have Fun Go Mad, PJ Turner & Swayd

Have Fun Go Mad

Have Fun Go Mad, Pj Turner & Swayd. En cool linedance – En super Cool danser og Swayd, det bedste brand for dansere. Her vist som demo og “walk through” af linedancen “Have Fun Go Mad” aka “Shake That”. Dansen er koreograferet i 1999 af Scott Blevins. https://youtu.be/ovX3W_HAlpY .

West Coast Swing & Have Fun Go Mad

I West Coast Swing miljøet er det en meget populær linedance og den danses ofte til store West Coast Swing Events. Her danses der til sangen “Shake That” by Eminem, men dansen var oprindeligt koreograferet til sangen “Have Fun Go Mad” by Blair. Det er en 4 wall 32 count Linedance. Heldigvis er den også stadig på danselisterne på de fleste Linedance Events.

Se demo og walk through med PJ Turner her : https://youtu.be/zu_scXv0goY

PJ Turner

Pj Turner er professionel danser og startede selv sin danse karriere i Linedance. Pj Turner en af verdens bedste West Coast Swing Dansere med base i USA. Idag rejser PJ over hele verden for at undervise, som dommer ved konkurrencer, danse, konkurrere og altid lære! Hvis du har set PJ til et danse event, ved du, at han er en af de mest tilgængelige proffere i branchen.

Han bærer ofte en bagudvendt kasket og altid med et stort smil, han er jordnær, danser med alle, er altid animeret på gulvet og bringer altid et smil frem med sin sydlige charme. Dette er nogle af grundene til, at han er en af de mest efterspurgte proffere !! Hvis du ser PJ til et event, tøv ikke , bare bed ham om at danse. Hans motto er og vil altid være: Bare lad hende smile !!! læs mere:http://www.pjturnerdance.com/bio/ eller følg med på Facebook http://pj turner dance

På youTube kan du desuden se masser af videoer med Pj Turner bla. Jack &Jill West Coast Swing

https://youtu.be/9CDIyg3-Kgs

https://youtu.be/_2rgrPE_da8

Have Fun Go Mad, Pj Turner & Swayd. Pj Turner er desuden Swayd ambassadør. En fantastisk tilkendegivelse på at også de allerbedste dansere vælger dansesko by Swayd. https://danse-kompagniet.dk/product/lorenzo-danse-sneaker-by-swayd/

Jeg lærte selv dansen tilbage i 2007 og nu har den igen fået en helt ny betydning. I denne Corona-tid, hvor vi desværre alle har danseforbud i forhold til vores vante dansemiljøer, valgte vi idag, at bruge denne fede linedance koreografi til at øve vores “footwork” træning. Vi har nok stadig et par trænings timer tilbage, før vi kan style som PJ Turner.

Måske den kan give fornyet inspiration til alle jer derude. Nogle kender den allerede mens den for andre er helt ny.

GOD FORNØJELSE – HAVE FUN GO MAD

Alt det bedste fra Jan & Jette

Swayd Shoes Danmark

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
preloader