Swaydshoes.dk som sponsor

Swaydshoes.dk som sponsor. Vi har allerede lavet flere sponsor aftaler, hvor vi støtter gode formål i Danmark. Og det er vi ret stolte af! Netop sponsorering og velgørende bidrag er en af vores fornemmeste missioner hos firmaet Swayd. Det være sig her i Danmark men også globalt set. Rigtig mange Pro dansere er gode ambassadører for Swayd og mange får således sponseret deres dansesko. Danserne giver til gengæld os en masse Pr på en fantastisk og troværdig måde. Læs mere i vores blog om vores swayd ambassadør https://swaydshoes.dk/blog/ Der vil løbende blive opdateret.

Swayd støtter gode formål sammen med dansere!

Dance All Over, Gråsten, https://www.facebook.com/danceallover.dk/arrangerer en gang om året Lyserød lørdag, der er en del af støt brysterne kampagnen som kræftens bekæmpelse står bag. Dance All over doner alle entre indtægter og swayd Shoes donerer et beløb pr. solgte par dansesko.

Linedansere på gulvet i 24 timer!

East coast Linedance, Sæby, https://www.facebook.com/groups/559522174453572/Walk the Line, Brønderslev https://www.facebook.com/groups/55232484576/samt Dusty Boots, Støvring https://www.facebook.com/groups/1240681555986022/har de sidste 2 år sammen med 24 timer i Hjallerup samlet ind til Julemærke hjemmet i Hobro med Swaydshoes.dk som sponsor. Linedance klubberne donerede alle entre indtægter til det gode formål. De sejeste instruktører Tina, Charlotte og Rikke fra de 3 linedanceklubber sørgede for workshops 24 timer non stop.

Fantastisk gode initiativer, hvor bl.a linedancen blev et godt omdrejningspunkt for at indsamle penge til velgørende formål. Disse penge er med til at gøre en stor forskel for de mennesker der på en aller anden måde er ramt af sygdom eller på anden måde har brug for ekstra støtte og omsorg.

Læs mere her om ildsjælen Johnny!

Det er netop offentliggjort hvor stort et beløb der blev indsamlet i år. https://www.facebook.com/24TimerIHjallerup/

Øvrige sponsorater!

Vi er ofte ude til danse events, hvor der er amerikansk lotteri eller konkurrencer eller andre tiltag til fordel for den enkelte klub. Vi giver gerne et Swayd produkt som gave. Tøv endelig ikke med at spørge os.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0
Scroll to Top