Swaydshoes.dk har fået nyt look.

Hos os har der været meget stille, i meget lang tid. Og ingen er vist i tvivl om at covid 19 pludselig ændrede vores hverdag. Vi har savnet dansen og ikke mindst alle jer dansere. Nu kan vi heldigvis se , at der så småt begynder at komme gang i dansen igen. Specielt i linedance miljøet, og det er rigtig skønt og en positiv udvikling i den rigtige retning. Vi håber selvfølgelig, at alle er ved godt mod trods alt og ikke mindst godt helbred.

Den stille tid har vi bl.a. valgt, at bruge på at opdatere Swaydshoes.dk med et nyt look – Vi syntes, at resultatet er blevet helt godt. Det er vores dygtige IT eksperter fra firmaet Swayd.eu som har hjulpet os med det flotte resultat. De har jo lige som os haft en stille periode hvad dansesko angår. Vores nye webshop er enkel og indbydende i sin opbygning og er desuden meget nem, at manøvrere rundt på. Webshoppen er naturligvis sat op til at fungere på både mobil og computer. I højre side kan du scrolle op/ned på siden.  Når du klikker på swayd logoet neder du altid tilbage til forsiden. Vi håber du bliver nysgerrig og får lyst til at klikke på de forskellige funktioner. Du vil her kunne finde en lille guide-line til hvordan du shopper.

Menu & varekurv

I menu linien øverst på siden finder du 6 kategorier. Sandaler – Støvler – Danse Sneakers – Accessories – Gavekort & varekurv. Når du holder musen over en kategori vil feltet blive rødt og en drop-down vil komme frem med de modeller du kan vælge. Hvis du istedet for klikker på feltet vil der komme fotos frem med de mulige modeller. Når du vælger farve og str. kan du se om modellen er på lager. Du har desuden mulighed for at købe et gavekort, du vælger selv beløbet. Gavekortet er i print format og sendes direkte til dig på mail. I varekurven / check out kan du nu selv vælge hvor du ønsker at afhente pakken. Du kan også vælge at afhente dine nye Swayd hos os.

Messenger Chat

Som noget nyt har du mulighed for at skrive til os via messenger. Vi bestræber os på at svare inden få få timer. Du finder messenger chat symbolet nederst i højre hjørne. Tøv derfor ikke med at sende os en besked hvis du har spørgsmål eller hvis noget på shoppen ikke fungerer optimalt. Med teknik sker der bare af og til fejl.

Blog

I vores blog, kan du finde læsestof om emner som nyheder, artikler, linedance, øvrige danseformer osv. Har du en god historie, nyhed eller andet som du tænker andre dansere kan have glæde af, så endelig skriv til os. Klikker du ind på vores blog sektion på forsiden kan du finde alle tidligere indlæg. Vi har bl.a. fået Viabill på webshoppen. Klik på læs mere ….

Facebook & instagram

Du kan selvfølgelig også gå direkte til vores facebook og instagram profiler, hvis du klikker på de to ikoner. På både Facebook og Instagram kan du følge med i vores aktiviteter, se flotte billeder og lade dig inspirere. Vi vil rigtig gerne at du følger eller liker vores profiler, da du på den måde hjælper os med at markedsføre Swayd Shoes i Danmark. Af og til er der konkurrencer hvor du kan vinde nye dansesko eller støvler by Swayd. Har vi tilbud på enkelte Swayd modeller vil det typisk være der vi promoverer det ud til jer.

Information & Kundeservice

Nederst på siden finder du yderlige nyttige informationer. Bl.a. handelsbetingelser, FAQ og vores kalender. I vores kalender kan du se til hvilke events vi er tilstede med Swayd Shoes On Tour.

Rigtig god inspirations & shoppe lyst !

0
Scroll to Top