Følg vores blog på swaydshoes.dk

Følg vores blog på Swaydshoes.dk. Vores blog finder du på forsiden i den øverste blå bjælke. Scroller du ned på forsiden, er der desuden lavet en blog sektion som løbende vil fremvise overskrifter i de seneste blog indlæg.  https://swaydshoes.dk/

Følg vores blog på Swaydshoes.dk. Vi er stolte af, at vi på vores webshop swaydshoes.dk nu også kan tilbyde en blog session til jer, som besøger webshoppen. Bloggen vil indeholde nyttig læsestof som, først og fremmest relaterer til vores dansesko og støvler by Swayd, men også hvad vi ellers finder vil være interessant for jer dansere. Så selvfølgelig emner som er danse relateret på den ene eller den anden måde.

Artikler, Nyheder og massser af dans!

Vi vil lave indlæg i kategorierne Nyheder , artikler, Linedance, West Coast Swing og Zouk, da det er i disse miljøer vi primært besøger med vores Swayd Shoes On Tour. Se selv med og følg med i vores spændende projekt omkring promoveringen af West Coast Swing i Danmark. Vi vil løbende opdatere omkring vores kommende planer for WCS Events og undervisning. Men også komme med små indlæg omkring tidligere WCS begivenheder i DK. Har du eller din danseklub gode ideer og gerne billeder til et blogindlæg ?Så kontakt os gerne og din “Story” vil blive postet i bloggen.

Få inspiration!


Følg vores blog på Swaydshoes.dk. Vi håber naturligvis, at du har lyst til at følge med og at der forhåbentlig er indlæg som giver dig nyttig viden og inspiration til netop din danstil.
Vi fra Swayd Shoes Denmark vil gerne, at du både føler dig både velkommen og inspireret! At du har lyst til at besøge vores shop også selv om du nødvendigvis ikke mangler nye dansesko.

Tjek vores event kalender


Husk også, at vi på swaydshoes.dk har vores Events kalender. Her kan du altid kan se hvilke events Swayd Shoes On Tour – Pop Up shop besøger.
Vi ses derude på dansegulvet

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0
Scroll to Top