Betal med Viabill på Swaydshoes.dk

Betal med ViaBill på Swaydshoes.dk

Betal med Viabill dele betaling på Swaydshoes.dk.

Vi vægter god kundeservice har derfor valgt at tilbyde vores kunder muligheden for at shoppe løs på vores webshop nu med flere valgmuligheder på hvordan du ønske at betale for dine nye dansesko by Swayd. Du kan vælge mellem kort betaling her og nu eller med en ViaBill løsning.


Det er nemt at betale med Viabill

I praksis er det nemt og fungerer sådan. Under hvert produkt ser du en ViaBill pris hvor normal prisen er delt ud på 4 månedlige rater. ViaBill splitter altså din betaling i 4 lige store betalinger, som du betaler tilbage over 4 måneder. Se eksempel under hvert produkt https://swaydshoes.dk/product/marnie-by-swayd-danse-sandal/.

ViaBill er enkelt og nemt!

vælg ViaBill ved kassen. Det er altså først når du er ved check out/ kassen at du vælger du hvilken betalings løsning du ønsker at benytte til dit køb. Vælger du ViaBill bliver du bedt om at taste dine betalings / kort oplysninger ind for at oprette en ViaBill konto. Du får efterfølgende som udgangspunkt en godkendelse på købet. Herefter modtager du information fra ViaBill om den valgte betalings metode og resten foregår mellem dig og ViaBill. Du bestemmer selv hvornår du vil betale restbeløbet og kan til hver en tid betale restbeløbet eller ændre løbelængden uden at det koster ekstra renter og gebyrer. Eneste krav til dig, er et godkendt betalingskort samt en dansk adresse, nøjagtig ligesom hvis betalingen var sket direkte til os.

God fornøjelse med din shopping på Swaydshoes.dk

Fee

ViaBill er danmarks største udbyder af en flexibel betalingsløsning. Det er nemt at bruge og giver dig en frihed til at købe de varer du ønsker her og nu og først betale senere. Du kan købe for op tl 2.000.- med en almindelig konto eller helt op til 10.000.- med en Premiere konto. Du kan vælge at dele din betaling op i små bidder som du betaler hver måned i en periode på 24 måneder. Du kan til enhver tidbetale resten eller hele beløbet tilbage.Hvem er ViaBill? ViaBill er en dansk virksomhed fra Aarhus med afdeling i Hørsholm. Bag ViaBill står en række professionelle investeringsselskaber og eksperter inden for ehandel.

Læs mere om ViaBill her. https://viabill.dk/

Settlement

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
preloader